dimarts, 26 de setembre del 2006

Rutina? Qui ha dit rutina?

Avui en teoria he tornat a la rutina (matins de classes a la uni i tardes teoricament a alguna feina que aparegui). Per tant avui tornava a llevar-me d'hora, a l'agradable passeig fins a l'estació, al encara més agradable viatge en el màgnific servei de rodalies Renfe (estranyament avui he anat dret tot el trajecte, i a partir de Premià de Mar ja semblavem anxovetes); res que als 40 minutets arribava a la meva estimada parada d'Arc de Triomf i em mirava l'arc dient-li: “Tornem-hi, que ja és l'últim”.

Igualment tornava avui a perdre el bus nº 39 (és clar tan xerrar amb l'arc!) i veure arribar miraculosament el 51 (un altre bus :p). Això si, l'arribada a la universitat ha sigut diferent, tota la classe estava a la porta de l'entrada, no sé si m'esperaven o és que hi havia algú/na amb influències fumant a l'exterior (gran avenç si surten al carrer a fumar).

Desgraciadament hem iniciat les classes, el curs pinta malament, molta feina i bastant avorrida, però potser serà divertit discutir amb el profe que ens dona Polítiques de les Telecomunicacions (té tota la pinta de ser CiUista) i discutir amb la profe de Microeconomia (si! faig telecomunicacions i es fan fer coses de políques i d'economia) que és búlgara i avui ja s'ha declarat “republicana, liberal y socialista” no sé en quin sentit diu lo de “liberal” pq si és sentit econòmic liberal i socialista no peguen gaire i llavors la seva declaració es resumirà en “sociata de merda”.

He tornat a les classes i desitjo que sigui el darrer any.

Salut! Ja estic cansat d'escriure. Diré alguna cosa aviat, estic pensant un escrit que em donarà molt amics i amiguetes, o com a mínim generarà debat.

PD: segur que hi ha moltes faltes, però no tinc ganes de fer-ho millor, o pot ser no en sé.