dilluns, 3 de març del 2008

Dinar de Campanya d'EUiA de Mataró

El passat diumenge 2 de març Esquerra Unida i Alternativa de Mataró va organitzar un dinar de campanya al Centre Cívic de Molins on va participar una cinquantena de persones vinculades a EUiA, però també a diversos moviments socials de Mataró, com les associacions de veins, les AMPAs...

Durant el dinar es va comentar la situació política local i especialment la situació de la campanya electoral al Congrés. Sobretot es va posar èmfasi en la necessitat d'una Izquierda Unida i d'una ICV-EUiA forta, que sigui decisiva per moure el futur govern cap a l'esquerra, deixant clar que només la coalició representa el vot radical i de canvi a les esquerres i que aquest vot és el Vot Útil de l'esquerra.

Tant en Paco Conde, portaveu d'EUiA Mataró, com en Sergi Morales, president d'ICV Mataró, coincidient en la necessitat de mobilitzar els i les treballadores, aquelles persones que sempre ens toca apretar-nos el cinturó per que votin a ICV-EUiA ja què volem deixar d'apretar-nos el cinturó, amb propostes com el Salari Mínim de 1000 €, la jornada de 35 hores o la convergència en serveis socials amb la UE dels 15 entre les 30 propostes programàtiques prioritàries.