dimarts, 20 de gener del 2009

Avui 21:55 a TVE 2 película documental W. d'Oliver Stone

Després de deleitar-nos amb la película documental Comandante en que en una hora i mitja permetia a Fidel Castro exposar el seu punt de vista sobre el Món i Cuba, ara Oliver Stone ataca amb W. on explica la vida del 43 president dels EUA en George W. Bush.

El més curiós és que la película es va estrenar a l'octubre del 2008 als cines dels Estats Units, i ara a Espanya s'estrena directament a la televisió en obert i en una cadena secundària com La 2. Com a mínim l'estrenen a una franja horària (21:55h) digna i avui que es nomena el 44 president , un senyor negre anomenat Barack Hussein Obama que segons diuen és una esperança, i que representarà un canvi, petit però canvi depenen especialment de quins siguin els lobbies econòmics que tingui darrera.

Doncs res mirarem el documental, per més informació mireu la web de tve.

1 comentari:

Gabriel ha dit...

Viendo la tirria ZP -- Bush que se tenian no me sorprende nada que se hayan hipoteca... digo que hayan comprado la pelicula.

Ya se sabe dinero pa la ley de dependencia, el estatut, y ayudas al alquiler no pero para xorradas como estas todo el k kieras.