dilluns, 24 de gener del 2011

Boi ruiz, Conseller de Salut ¿pública?

Avui per coses de la vida he dormit a Barcelona i al llevar-me he pogut veure el programa d'en Cuní i sorpresa que estava el flamant ex president de la patronal de la sanitat catalana i actual conseller de salut.

Aquest personatge que passa de manar la sanitat privada a tenir el poder de decisió de les polítiques de salut del país ja ha anat deixant anar perles informatives com pagar pel menjar dels hospitals, com pagar pel llençols...

Avui la perla ha sigut ESPECTACULAR va el personatge i diu que com que hi ha molta oferta de places d'hospital (molta oferta, vaia collons amb les llistes d'espera que el govern d'esquerres va millorar però que segueixen massa llargues) la demanda de serveis de salut augmenta ja que tenim un hospital aprop de casa, la oferta de centres sanitaris estimula la demanda de serveis de salut. Segons aquest senyor si a Mataró tirem a terra l'Hospital i ja de pas tanquem els Centres d'Atenció Primària jo no hem posaré mai malalt! Olé!

Normal si haig d'anar a més de 100 km per trobar un hospital o m'estic morint o dubto que vagi i per tant si no vaig a l'hospital és que sóc un ciutadà amb bona salut. I aquest personatge és del govern dels millors???

MANDA HUEVOS!!

Si voleu una explicació millor i a més amb dades econòmiques i fonament teòric econòmic visiteu Punts de Vista.