diumenge, 10 d’abril del 2011

Esteve Martínez, candidat d'ICV-EUiA de Mataró

Després de tots els vídeos que hem anat penjant la gent de la coali de Mataró us deixol'enllaç del darrer dels vídeos de la pre-campanya d'ICV-EUiA de Mataró. En aquest us presento el meu candidat i el nostre candidat, ESTEVE MARTÍNEZ, des d'una òptica personal i política.

Per mi l'Esteve ha sigut tota una descoberta, un company d'ICV-EUiA que no coneixia fins fa poc i am el qual hem lluitat 24h sense dormir de Vaga General el 29 de Setembre del 2010, amb el que he compartit stand de difusió, amb el que he patejat i seguirem patejant organitzacions juvenils mataronines per impregnar-nos de com ens movem la gent jove de Mataró, amb qui he discutit i tots dos aprenem l'un de l'altre temes ben polèmics de l'esquerra mataronina, catalana, espanyola e internacional però sobretot amb qui compartim el fet de fer una ICV-EUiA més forta i cohesionada per transformar Mataró amb un peu a l'ajuntament i dos al carrer, en la ciutat rodona per tothom.



Us demano que en feu difusió!

De passada, us recordo la resta de vídeos, per amortitzar el gran treball que ha realitzat l'equip de gravació, amb l'Oscar Fernández al capdavant, així que us torno a adjuntar els anteriors post amb els vídeos:

- Història
- Economia
- Solidaritat
- Educació
- Joventut